Moja kuhinja:

sadna torta



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 kos jajca
  • 1 kos vanilijev sladkor
  • 15 dag moke
  • 10 dag sladkorja
  • 1/2 kos pecilnega praška

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2352

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 660

Navodila za pripravo

Rumenjake ločimo od beljakov.Sladkor stresemo k rumenjakom in stepemo da dobimo penasto maso.Iz beljakov stepemo sneg v katerega počasi vmešavamo jajca,moko in pecilni prašek.Vse skupaj dobro zmiksamo in zlijemo v pomaščen pekač za torte.Pečico segrejemo na 180 stopinj in pečemo od 30 do 40 minut.Ko je testo pečeno ga vzamemo iz modela in ga pustimo da se ohladi.Med tem prpravimo sadje ga narežemo.Hladno testo prerežemo na pol in na prvo plast naložimo sadje in pokrijemo z drugo polovico testa .Torto po vrhu okrasimo po svojih željah,lahko prelijemo z čokolado ali z stepeno smetano.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev