Moja kuhinja:

Šmorn z rozinami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/3 vrečka pecilnega praška
  • 1 jajce
  • 1/2 vrečka vanilijevega sladkorja
  • 7 žlic mleka
  • 1 žlica sladkorja
  • 3-4 žlice moke
  • 1 pest rozin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3193

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 678

Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Jajca in sladkor penasto umešamo. Dodamo moko, mleko in pecilni prašek in vse skupaj dobro zmiksamo. Primešamo še rozine.

V ponvi segrejemo 4-5 žlic olja in zmes vlijemo vanj. Olje segrejemo na srednjo do višjo temperaturo. Če bo temperatura premočna se bo šmorn zažgal. Šmorn nato pustimo kakšno minuto na tej strani. K se šmorn spodaj lepo zapeče in se ga z lopatico da lepo prijeti, ga obrnemo. Tudi na tej strani ga pečemo kakšno dobro minuto, nato pa ga položimo na kuhinjsko desko in razrežemo.

Veselo sladkanje!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev