Moja kuhinja:

Sočne orehove rezine



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 kos jabolka
  • 1 kos pecilni prašek
  • 1 čajna žlica cimet
  • 3 kos jajca
  • - olje
  • 1 kos vanilijev sladkor
  • 6 jedilna žlica sladkorja
  • 6 dcl mleka
  • 1 dcl olja
  • 2 dcl mletih orehov
  • 2 dcl pšenični zdrob
  • 2 kos vanilijev puding
  • - jedilna čokolada

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6004

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 518

Navodila za pripravo

Najprej penasto umešamo jajca ter sladkor, dodamo mleko, olje, vanilijev sladkor, orehe, pšenični zdrob ter pecilni prašek. Olupimo ter naribamo tudi 4 jabolka, ki jih stresemo v maso. Dodamo cimet.
Pečemo okoli pol ure pri 180 stopinjah.Pečen biskvit rahlo navlažimo z mlekom ter počakamo, da se biskvit ohladi. V tem času skuhamo puding. Prilijemo ga na hladni biskvit. Ko se puding ohladi, skuhamo čokoladni preliv in ga prelijemo po biskvitu.



Štefica Fistrić

tale recept zgleda dober,ampak je nepopoln...sestavine niso pravilno napisane...npr:mleko,koliko ga gre v biskvit ,če sploh gre ali pa je samo za puding...prosim,če kdo delal tole pecivo naj pove kako je pravilno...HVALA!



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev