Moja kuhinja:

Srčki- z marmelado in pudingom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • marmelada
  • 6 jedilna žlica sladkorja
  • 1 kos biskvit- čokoladni
  • 1 kos vanilin puding za nadev
  • 1 kos vanilin puding za preliv
  • 5 dcl soka vloženih marelic za preliv
  • 2 dcl mleka za namakanje biskvita
  • 5 dcl mleka za kuhanje pudinga

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2520

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 636

Navodila za pripravo

Recept za biskvit bo objavljen.

Srčke pa naredimo tako da biskvit narežemo na plasti. Vzamemo modelček in po modelčku izrežemo srčke. Na dno položimo prvo plast in jo namočimo z mlekom, damo malo marmelade in jo raztegnemo nato damo malo pudinga in ravno tako poravnamo,
ponovno damo biskvit-prepojimo, marmelado, puding, biskvit-prepojimo, marmelado in na koncu glazuro.

Puding pripravimo tako, da damo v kozico vreti mleko, ko mleko zavre vanj dodamo mešanico pudinga, 3 žlic sladkorja in 3 žlic mleka.

Glazuro pripravimo tako, da puding-prah zmešamo s sladkorjem ter mu dodamo 4 žlice mareličnega soka (od vloženih marelic). V kozici zavremo sok marelic in vanj zlijemo zmes pudinga, sladkorja in marelčnega soka.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev