Moja kuhinja:

srčni jagodni puding



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 jedilna žlica sladkorja
  • 5 dcl mleka
  • 1 kos smetana za stepanje
  • 1 kos puding(jagoda)
  • 2 dag čokolade(jedilna)
  • 5 dag jagod

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1714

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 545

Navodila za pripravo

V kozico damo pol litra mleka.Puding zmešamo z 5 žlicami mleka in 3 žlicami sladkorja ter dobro premešamo da ni kepic.Mleko pristavimo na štedilnik in počakamo da zavre.Pripravljeno zmes za puding počasi vlivamo k mleku in neprestano mešamo 2minuti.Silikonski modelček (glej sliko) zavlažimo in vanj zlijemo kuhan puding.Vse skupaj damo na hladno da se ohladi.Med tem ko se puding hladi stepemo sladko smetano in stopimo čokolado (vsako stvar posebej).Ko je puding ohlajen modelček obrnemo okoli in stresemo puding ven iz modelčkov.Damo jih na krožnik na vrhu vsakega nabrizgamo malo smetane prelijemo z stopljeno čokolado in okrasimo z jagodo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev