Moja kuhinja:

ŠTAMPRLE



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 10

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 100 g Milka čokolada
  • 250 g jagode
  • 10 g olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3460

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 885

Navodila za pripravo

Čokolado razlomimo in segrejemo skupaj z oljem (lahko v mikrovalovki).
V tem času očistimo jagode, jim odrežemo konec in vrh. Malo jih tudi izdolbemo, lahko s čajno žličko.
Ko se čokolada stopi, jo malo premešamo in začnemo pomakati dna jagod vanjo. Jagode odlagamo na krožnik in ko čokolada teče z njih, se oblikuje kot kozarček.
Na koncu z žličko dodamo čokolado še na vrh in postrežemo.

Dober tek :)

čokolada , jagode




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev