ŠTAMPRLE
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tina Jakopin
Vrsta jedi: sladica
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: čisto lahek
Količina: 10
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 100 g Milka čokolada
- 250 g jagode
- 10 g olja
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3460 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 885 |
Navodila za pripravo
Čokolado razlomimo in segrejemo skupaj z oljem (lahko v mikrovalovki).
V tem času očistimo jagode, jim odrežemo konec in vrh. Malo jih tudi izdolbemo, lahko s čajno žličko.
Ko se čokolada stopi, jo malo premešamo in začnemo pomakati dna jagod vanjo. Jagode odlagamo na krožnik in ko čokolada teče z njih, se oblikuje kot kozarček.
Na koncu z žličko dodamo čokolado še na vrh in postrežemo.
Dober tek :)