Moja kuhinja:

Tartufi s suhimi višnjami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 80 g suhih višenj
  • 100 g orehov
  • 2 žlici grobo narezanih orehov
  • 2 žlici grobo narezanih mandlljev
  • 2 jedilni žlici medu
  • - naribana pomarančna lupinica

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1764

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 541

Navodila za pripravo

Vse sestavine ( razen grobo narezanih mandljev in orehov ) na hitro zmeljemo. Masa naj obdrži zrnato obliko. Naredimo kroglice, če ne gre si pomagamo z žličko. Polovico jih povaljamo v orehih, drugo polovico pa v mandljih.
NASVET: tartufe lahko izboljšamo tako, da jih oblijemo s čokoladno glazuro ( čokolado, malo mleka in masla raztopimo v vodni kopeli in z njo oblijemo tartufe ). Dobro jih ohladimo in hranimo v hladilniku. Tako bo tartuf imel hrustljavo čokoladno skorjico, notri pa bo mahak.
K masi lahko dodamo tudi nekaj kapljic višnjevega likerja ali ruma. Tako mu bomo še dodatno izboljšali okus.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev