Moja kuhinja:

Temni biskvit za torte



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos pecilni prašek
  • 6 kos jajca
  • 10 dag sladkorja
  • 200 g moke
  • 1 kos vanilin sladkor
  • 3 jedilna žlica nutele ali kakava v prahu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4282

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 587

Navodila za pripravo

Rumenjake penasto vmešamo s sladkorjem in vanilin sladkorjem.
Dodamo čokolado in premešamo.
Postopoma dodajamo moko pomešano s pecilnim praškom.
Ko je zmes homogena ji ročno vmešamo beljake, ki smo jih predhodno stepli v sneg.

Pečemo 35-40 minut na 180°C.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev