Moja kuhinja:

Teranove hruškice v vanilijevi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 9 jedilna žlica sladkorja
  • 700 ml mleka
  • 1 jedilna žlica arome vanilije
  • 6 razpolovljenih hrušk
  • 2 dcl terana
  • 1 kos vanilijev puding

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1686

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 656

Navodila za pripravo

Ogrejte pečico na 170 stopinj.
Teran malo segrejte in vmešajte sladkor. V pečico položite narezane polovice hrušk in jih prelijte z sladkim vinom. Pecite dokler ne poskrkajo vse tekočine.
Za omako zavrite mleko, in skuhajte puding, dodajte sladkor in vanilijo. Mleka mora biti več kot v navodilih, da nastane malce redkejša zmes.
Hruške položite na krožnik in prelijte z omako.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev