Moja kuhinja:

Valentinov kokosov cheesecake



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jajca
  • 1 kos kisla smetana
  • 100 g maslo-margarina
  • 3 philadelphia
  • 3 philadelphia milka
  • 200 g sladkorja
  • 100 g kokosova moka
  • 100 ml sladka smetana
  • 1 estrakt kokos- sirup
  • 200 g polnozrnati keksi
  • 1 kos manner čokolada za kuhanje
  • 1 jedilna žlica smetanov liker

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1448

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 370

Navodila za pripravo

Cheesecake za srce je cca. za 26cm premera okroglega pekača.
1.Plast iz keksov:
zmeljemo kekse in jim dodamo stopljeno margarino ali maslo. Dobro pregnetemo in potisnemo ob dno pekača. Pustimo v hladilniku med tem ko delamo kremo cheesecake:
2. philadelphia navadna+150g sladkor+polovica kisle smetane+2 jajci+ekstrakt kokos+kokosova moka= zmešamo z mešalnikom in vlijemo na plast iz keksov.
3. philadelphia milka+50g sladkor+polovica kisle smetane+2 jajci+ekstrakt kokos=zmešamo in prelijemo po vrhu.

V predogreti pečici na 170-180stopinj pečemo cca.40-60minut.
Pustimo kakšno uro v pečici da se postopno ohlaja, nato še zunaj. Prelijemo s stopljeno čokolado (lahko jo zmešamo s smetano in likerjem) in potrosimo kokosovo moko.

Pa sladki zaljubljeni tek vam želim*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev