Moja kuhinja:

Vanilijev puding z jagodičjem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malce rum
  • 3 žlice sladkorja
  • 1 vanilijev puding
  • 10 žlic medu
  • sok pol limone
  • 5 dcl mleka
  • 1 skodelica malin (ali druge vrste jagodičja)
  • 1 skodelica robid (ali druge vrste jagodičja)
  • 1 vanilijev sladkor bourbon

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2568

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 349

Poglej video

Navodila za pripravo

Maline damo v ponev, polijemo s polovico medu in polovico limoninega soka. Prevremo in malce pretlačimo z žlico (deloma), da dobimo malo kašice. Isti postopek ponovimo z robidami.

Vanilijev puding zmešamo z malce mleka, ostalega zavremo. Pudingu dodamo še sladkor in vanilijev sladkor in zakuhamo v vrelo mleko. Kuhamo, da se zgosti, odstavimo in vmešamo malce ruma.

Pripravimo skodelice. Dno zapolnemo z malinami, prelijemo s polovico pudinga (še vročim, če ne, se zgosti in strdi), nato dodamo robidov preliv in preostali puding.

Damo na hladno, da se strdi in postrežemo.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev