Moja kuhinja:

FIŽOLOVA SOLATA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: solata

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli in popra
  • 2-3 jedilna žlica balzamičnega kisa
  • 1 manjša čebula
  • 2 trdo kuhani jajci
  • 2-3 jedilna žlica bučnega olja
  • 200 g fižola

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2507

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 837

Navodila za pripravo

Fižol skuhamo do mehkega. Jajca kuhamo vsaj 10 minut, da so trdo kuhana in jih narežemo na tanke rezine. Dodamo še na tanko narezano čebulo, ter olje sol in kis. Po okusu še poper.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev