FIŽOLOVA SOLATA
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: marjeta šlenc
Vrsta jedi: solata
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 ščepec soli in popra
- 2-3 jedilna žlica balzamičnega kisa
- 1 manjša čebula
- 2 trdo kuhani jajci
- 2-3 jedilna žlica bučnega olja
- 200 g fižola
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2507 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 837 |
Navodila za pripravo
Fižol skuhamo do mehkega. Jajca kuhamo vsaj 10 minut, da so trdo kuhana in jih narežemo na tanke rezine. Dodamo še na tanko narezano čebulo, ter olje sol in kis. Po okusu še poper.