Solata z govedino
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Katja Turk
Vrsta jedi: solata
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 čebula
- nekaj kosov kuhane govedine
- kis, olje, poper, sol
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2295 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 892 |
Navodila za pripravo
Govedino uporabimo kuhano (ponavadi kar tisto, ki ostane od goveje juhe). Narežemo jo na tanjše rezine s čebulo vred. Vse damo v posodo, začinimo in dobro premešamo.
Solata je nasitna, okusna, pazimo le, da uporabimo ohlajeno govedino. Dovolj je že za samostojno jed s kruhom.
Dober tek!