Moja kuhinja:

Vložena mešana solata

brez glutena

vegetarianska jed

veganska jed


Vložena mešana solata
Vložena mešana solata
Vložena mešana solata
Vložena mešana solata

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: solata

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 2 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



sestavine

  • 2 kg paradižnika
  • 2 kg paprike
  • 1.5 kg zrnatega fižola
  • 10 kos čebul
  • 1 kos (glava) česna
  • 2 jedilna žlica sladkorja
  • malo popra in soli
  • 2 dcl kisa za vlaganje
  • 3 dcl olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 19981

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1016

Navodila za pripravo

Fižol čez noč namočimo in nato skuhamo. Vso ostalo zelenjavo sesekljamo oz. narežemo na kocke. Paradižnik po želji namočimo v vrelo vodo in olupimo. Na olju prepražimo čebulo in dodamo česen, papriko in paradižnik. Nahitro popražimo, začinimo, prilijemo olje in kis ter zavremo. Na koncu vmešamo še fižol in nalijemo v ogrete kozarce (v pečici, na 100 stopinj). Zapremo z razkuženimi pokrovčki in zavijemo v odejo. Pustimo nekaj dni, da se ohladijo.

Dober tek!

paprika , čebula , fižol , česen , vložena mešana solata




PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev