Moja kuhinja:

VLOŽENA SOLATA S FIŽOLOM


VLOŽENA SOLATA S FIŽOLOM
VLOŽENA SOLATA S FIŽOLOM
VLOŽENA SOLATA S FIŽOLOM
VLOŽENA SOLATA S FIŽOLOM

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: solata

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 20

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 kg stročjega fižola
  • 3 kg paprike
  • 3 kg paradižnika
  • 1 kg čebule
  • 2 dcl kisa za vlaganje
  • 3 dcl belega olja
  • 3 jedilna žlica sladkorja
  • 3 jedilna žlica soli
  • 3 dcl vode
  • 2 dcl gorčice
  • 1 ščepec popra ( oziroma po okusu)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 11197

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 441

Navodila za pripravo

Očiščen fižol skuhaš. Papriko, paradižnik in čebulo narežeš na koščke.
Na olju prepražiš čebulo, da postekleni, dodaš papriko in dušiš približno 10 minut, nato dodaš vse ostale sestavine in še malo prevreš. Nato vročo solato nadevaš v vroče kozarce in dobro zapreš.

Chefov nasvet:

Namesto stročjega fižola lahko uporabiš tudi mlad luščen fižol.

paradižnik , paprika , čebula , fižol , vložena mešana solata


Marija Puksic

zelo ukusno je



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev