Moja kuhinja:

Vloženi feferoni ( pekoči in nepekoči )

brez glutena

vegetarianska jed

veganska jed



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: solata

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 3

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 l vode
  • 1 žličko soli
  • 1/2 litra kisa za vlaganje
  • ( po želji začimbe; lovor ali česen )
  • feferoni ( pekoči, nepekoči )
  • poper v zrnih
  • 2 žlički sladkorja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 49150

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1103

Navodila za pripravo

Feferone očistimo in operemo. Kis, vodo, sol, sladkor in poper zmešamo in pustimo stati nekaj ur.

Kozarce za vlaganje prej temeljito očistimo in stereliziramo, napolnimo jih s feferoni, zalijemo z mešanico in zapremo. Kuhamo v večjem loncu z vodo, v katerega na krpo naložimo kozarce. Ko voda zavre, kuhamo še 2 minuti. Vzamemo iz lonca, zavijemo v prt in ohladimo.
Najbolje jih je pustiti čez noč na sobni temperaturi, zjutraj pa ohlajene zložimo v hladilnik.

Chefov nasvet:

Feferone poljubno izberete, po vašem okusu.
Sama nepekoče feferone nadevam v kozarce ločene od pekočih.
Izberite najboljši način in uživajte v okusih!

Pa dober tek!

feferon




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev