Moja kuhinja:

Brezmesna enolončnica s fižolom in testeninami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malce paradižnikovega koncentrata
  • ščepec paprike v prahu
  • 1-2 žlici smetane za kuhanje
  • 1,5 litra jušne osnove
  • 1-2 lovorjeva lista
  • 4 krompirji
  • 4 pesti svedrčkov-testenin
  • 1 konzerva rdečega fižola
  • ščepec soli, popra, majarona in peteršilja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2776

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 843

Navodila za pripravo

Na manjše kocke narežemo čebulo. Krompir olupimo, operemo in ga prav tako narežemo na manjše koščke. Čebulo na olju popražimo da postane zlato rjava nato ji dodamo krompir. Vse skupaj malce popražimo in dodamo jušno osnovo. Juhi dodamo peteršilj, poper, majaron, sol, muškatni orešček in jo pustimo da zavre. Ko zavre vročino zmanjšamo na manjšo ( recimo 2/9 ) in kuhamo dobre pol ure.
Po tem času dodamo testenine ter nadaljujemo s kuhanjem še deset minut. Nato dodamo še fižol, lovorjev list, paradižnikov koncentrat in smetano za kuhanje ter kuhamo še nadaljnih 5-10 minut.
K tej jedi lahko postrežemo kruh in kislo smetano ki si jo vsak po želji lahko doda v svoj krožnik.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev