Moja kuhinja:

Jušni rezanci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 jajc
  • 1 kg moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3617

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 795

Navodila za pripravo

Moko in jajca dobro zgnetemo da dobimo testo. Testo pustimo počivati kakšno uro, nato pa ga razvaljamo in spustimo skozi napravo za rezance in najprej sicer skozi tisti del ki samo stanjša testo, nato pa stanjšano verzijo skozi del ki razreže testo. Rezance sušimo na rjuhi in nato posušene shranimo v plastičnih vrečkah.

Veselo kuhanje!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev