Jušni rezanci
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: testenine
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 10 jajc
- 1 kg moke
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3617 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 795 |
Navodila za pripravo
Moko in jajca dobro zgnetemo da dobimo testo. Testo pustimo počivati kakšno uro, nato pa ga razvaljamo in spustimo skozi napravo za rezance in najprej sicer skozi tisti del ki samo stanjša testo, nato pa stanjšano verzijo skozi del ki razreže testo. Rezance sušimo na rjuhi in nato posušene shranimo v plastičnih vrečkah.
Veselo kuhanje!