Moja kuhinja:

Mediteranske testenine s tuno



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 3 ščepec soli
  • 5 strokov česna
  • 1/2 skodelica belega vina
  • 1 čajna žlica origana
  • 3 skodelica testenin
  • 1 mala konzerva pelatov
  • 1 konzervo tunine v oljčnem olju

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2888

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 489

Navodila za pripravo

Česen narežemo na tenke lističe in ga damo v hladno olivno olje, potem pa prižgemo plin. Ko se lističi obarvajo rahlo rjavo dodamo vino in pustimo da se pokuha za minutko, dodamo odcejeno tunino in jo dobro premečkamo z viličkami, da se razporedi na male koščke. Kasneje dodamo zmiksane pelate, origano, sol in poper. Omaka naj se kuha na malem ognju okoli 5 minut. V omako vmešamo testenine in postrežemo. Čez testenine lahko naribamo tudi sir.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev