Moja kuhinja:

Mesni ravioli



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 50 g slanina
  • 400 g piščančja prsa
  • 4 kos jajca
  • - olivno olje
  • 1 kos čebula
  • 1 čajna žlica sol
  • 2 jedilna žlica kisla smetana
  • 400 g moka
  • 1 kos korenja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4271

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 826

Navodila za pripravo

V posodo presejemo moko, dodamo jajca, sol in žlico olja ter zamesimo testo. Testo zavijemo v prozorno folijo in postavimo v hladilnik. V multipraktiku zmiksamo piščančje meso, 2 žlici olja, korenje, čebulo, sol, poper, česen v prahu in 2 žlici kisle smetane. Testo na tanko razvaljamo in izrežemo kroge. Kroge položimo na stiskalnico za raviole. Na vsakeg položimo žličko nadeva in jih prepognemo ter stisnemo. Kuhamo v slanem kropu dokler ne priplavajo na površino. Postrežemo s sveže naribanim parmezanom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev