Moja kuhinja:

POLŽKI V SMETANOVI OMAKI & PIŠČANCEM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ** testenine polžki
  • 1 ščepec moke
  • 1 ščepec začimb za piščanca
  • 1 ščepec šetraja
  • 1 dcl sladke smetane
  • 1 ščepec soli in vegete
  • 1 ščepec currya
  • 1 dcl kisle smetane
  • ** poper
  • 2 ščepec soli
  • 1 ščepec rjavega sladkorja
  • 1 majhna piščančja prsa
  • *** OMAKA**
  • ** MESO**

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3003

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 826

Navodila za pripravo

Meso narežemo na majhne koščke in jih popečemo, dodamo začimbe, solimo in zalijemo z 1 žlico vode ter pečemo še 5 minut.
Sladko in kislo smetano kuhamo, dodamo ščepec moke, sladkorja in soli. Vse skuoaj še kuhamo 10 minut.
Polžke skuhamo in jih odcedimo. Stresemo jih na krožnik, dodamo meso in polijemo s smetanovo omako.

*DOBER TEK**





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev