RIŽOTA Z GRAHOM
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: anita kokole
Vrsta jedi: testenine
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 čebula
- 1 ščepec soli
- 1 ščepec popra
- 2 jedilna žlica olja
- 5 dag gorgonzole
- 4 jedilna žlica smetane za kuhanje
- 2 kos česnika
- 4 pest riža
- 200 g piščančjega mesa
- 100 g graha
- 1 ščepec semen koromača
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2736 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 780 |
Navodila za pripravo
Na olju pocvremo čebulo, piščančje meso,greh, česnik in na koncu dodamo še riž. Zalijemo z vodo ali pa juho. Vse solimo, popramo in dodamo še koromač. Proti koncu dodamo še gorgonzolo in smetano. Ko postrežemo lahko posujemo z dimljenim sirom.