Moja kuhinja:

Špageti z bolonjsko omako



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos korenje
  • 2 jedilna žlica kečap
  • 1 jedilna žlica gorčica
  • - olje
  • 400 ml paradižnikove omake
  • 2 kos stroka česna
  • - sol, poper
  • 1 kos velika čebula
  • 500 g mletega mesa
  • 2 dcl jušne osnove lahko tudi iz kocke
  • 500 g špagetov
  • - origano
  • 400 g paradižnik svež

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3311

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 756

Navodila za pripravo

V posodi na segretem olja prepražimo čebulo in česen. Dodamo narezano korenje in paradižnik ter pražimo 10 minut. Dodamo meso, začimbe, gorčico ter pražimo 15 minut. Dodamo paradižnikovo omako, kečap in 2 dcl jušne osnove in dobro premešamo te rna blagem ognju kuhamo še 45 minut. Kuhano omako zmešamo s špageti in postrežemo s sveže naribanim parmezanom.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev