Moja kuhinja:

Špageti z rakci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olivno olje
  • 1 kos čebula
  • - sol, poper, česen v prahu, suh peteršilj,
  • - peteršilj svež
  • 150 g škampovih repkov/kozic
  • 300 g češnjevega paradižnika
  • 3 kos stroke česna
  • - sveža bazilika
  • 250 g špagetov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1029

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 182

Navodila za pripravo

V ponvi na olivnem olju prepražimo čebulo in česen. Dodamo na polovičke narezan češnjev paradižnik in kozice ter začimbe in pražimo še 10 minut. Dodamo peteršilj in baziliko ter skuhane špagete in dobro premešamo. Postrežemo s parmezanom in vejico bazilike.





Za popolno kuharsko izkušnjo


Brava zajemalka za špagete
Brava zajemalka za špagete

Praktična zajemalka za špagete in druge testenine z inovativnim...

[več]

Cena: 3,90 €

Klikni za več

Nož za rezanje kruha
Nož za rezanje kruha

20 cm dolg nož za rezanje tudi mehkejšega kruha - brez drobljenja....

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Večnamenski kuhalnik 50 v 1
Večnamenski kuhalnik 50 v 1

Združuje 18 prednastavljenih funkcij, 6 različnih načinov kuhanja in 8...

[več]

Cena: 139,90 €

Klikni za več

Delimano Ceramica Delicia kozica za o



Delimano Ceramica Delicia kozica za o

Večnamenska kozica premera 16cm in z dolgim ročajem je izdelana iz...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev