Moja kuhinja:

Špageti z rakci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olivno olje
  • 1 kos čebula
  • - sol, poper, česen v prahu, suh peteršilj,
  • - peteršilj svež
  • 150 g škampovih repkov/kozic
  • 300 g češnjevega paradižnika
  • 3 kos stroke česna
  • - sveža bazilika
  • 250 g špagetov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 591

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 119

Navodila za pripravo

V ponvi na olivnem olju prepražimo čebulo in česen. Dodamo na polovičke narezan češnjev paradižnik in kozice ter začimbe in pražimo še 10 minut. Dodamo peteršilj in baziliko ter skuhane špagete in dobro premešamo. Postrežemo s parmezanom in vejico bazilike.





Za popolno kuharsko izkušnjo


Delimano priproča: kvadraten steklen pek
Delimano priproča: kvadraten steklen pek

Delimano priporoča: kvadraten pekač je dovolj velik za celo družino, a...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Unico zajemalka za špagete
Unico zajemalka za špagete

Praktična zajemalka za špagete, s posebnimi zobci v zajemalnem delu...

[več]

Cena: 4,90 €

Klikni za več

Prima+ vok
Prima+ vok

Keramičen vok z neoprijemljivo, gladko površino in soft grip...

[več]

Cena: 29,86 €

Klikni za več

Prima+ okrogel model za peko 26 cm
Prima+ okrogel model za peko 26 cm

Uživajte v peki okusnih pit, tort in drugega peciva, ki se na keramično...

[več]

Cena: 12,45 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev