Študentska zelenjavna omaka
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Katja Turk
Vrsta jedi: testenine
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 2 bučki
- 3 korenčki
- 3 dcl paradižnikove omake
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 6219 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 877 |
Navodila za pripravo
Bučke narežemo na kolobarje, korenčke naribamo. Prepražimo na olju, da se razpusti. Zalijemo s paradižnikovo mezgo ter začinimo (malce vegete oz. po želji). Počasi naj vre še nekaj minut, če se preveč zgosti, zalijemo z vodo ali mlekom. Ob serviranju lahko dodamo parmezan ali kislo smetano.
Dober tek!