Moja kuhinja:

Študentska zelenjavna omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: testenine

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 bučki
  • 3 korenčki
  • 3 dcl paradižnikove omake

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6219

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 877

Navodila za pripravo

Bučke narežemo na kolobarje, korenčke naribamo. Prepražimo na olju, da se razpusti. Zalijemo s paradižnikovo mezgo ter začinimo (malce vegete oz. po želji). Počasi naj vre še nekaj minut, če se preveč zgosti, zalijemo z vodo ali mlekom. Ob serviranju lahko dodamo parmezan ali kislo smetano.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev