Moja kuhinja:

Bučni polpeti s sirom


Bučni polpeti s sirom
Bučni polpeti s sirom
Bučni polpeti s sirom
Bučni polpeti s sirom

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo soli
  • 2 jajci
  • 10-15 žlic krušnih drobtin
  • 2 srednje veliki bučki
  • svež peteršilj in bazilika
  • nekaj rezin sira (lahko tudi ribanega za vmes)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8632

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 506

Navodila za pripravo

Bučke operemo in naribamo. Posolimo jih in pustimo 10 minut, da se izloči voda. Močno jih ožamemo, nato primešamo sesekljana zelišča, jajca in drobtine. Po potrebi (odvisno od velikosti bučk) dodamo kakšno jajce ali drobtine.

Oblikujemo polpete in jih spečemo na vročem olju, na vsaki strani nekaj minutk. Ko se popečejo iz prve strani in jih obrnemo, na njih položimo rezino sira. Sir lahko tudi naribamo v maso poprej.

Zraven se prilega tatarska omaka in skleda solate.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev