Moja kuhinja:

Cvetačina musaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 1 jajce
  • 3 žlice smetane
  • 1 pest sira
  • 3 žlice mleka
  • 1 pest cvetače
  • 1 večji krompir

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2133

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 624

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Krompir olupimo in narežemo na drobne kolobarje. Skodelico namastimo in najprej naložimo plast krompirja, nato dodamo plast narezane cvetače. Postopek ponovimo. Na vrh dodamo plast krompirja. Vse skupaj prelijemo s prelivom narejenim iz jajc, mleka, smetane, soli in popra. Po potrebi dolijemo še malo mleka če preliv ni nalit do konca posodice. Na vrh potresemo sir in položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 40 minut.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev