Moja kuhinja:

Gratiniran stročji fižol



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 jajce
  • 2 jedilna žlica mleka
  • 1 ščepec soli in popra
  • 500 g stročjega fižola
  • 1 pest naribanega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7341

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 771

Navodila za pripravo

Fižol damo v vrelo osoljeno vodo in kuhamo okoli 15 minut.
V manjšem krožniku zamešamo skupaj jajce, kislo smetano, mleko in sir, vse skupaj seveda solimo in popramo.
V pekač naložimo kuham fižol, smetanovo-sirovo zmes pa prelijemo čez celo površino. Pečemo 20 minut na 200 stopinj.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev