Moja kuhinja:

Gratinirani njoki s paradižnikovo omako



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - maslo
  • - česen
  • - njoki
  • - olivno olje
  • - sol
  • - paradižnik
  • - origano
  • - parmezan
  • - paradižnikova kaša

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5185

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 667

Poglej video

Navodila za pripravo

Njoke skuhamo v slanem kropu. Na olivnem olju prepražimo strt česen, samo toliko da zadiši. Dodamo mu na koščke narezan paradižnik. Malo posolimo in zalijemo s paradižnikovo kašo. Začinimo z origanom. Prevremo. Pekač namažemo z maslom. Vanj stresemo kuhane njoke in prelijemo čez omako. Zmešamo ter posujemo z naribanim parmezanom. Gratiniramo v pečici.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev