Moja kuhinja:

Hitro popečeni šparglji


Hitro popečeni šparglji
Hitro popečeni šparglji
Hitro popečeni šparglji
Hitro popečeni šparglji

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 10 kos špargljev
  • 1 ščepec soli
  • 1 čajna žlica olivnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8868

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 424

Navodila za pripravo

Večje šparglje prerežemo čez pol, ter pri vsaki polovici še zarežemo steblo do vrha, vendar vrh pustimo cel, pri manjših steblo samo razpolovimo (vrh drži steblo skupaj). Prerezane šparglje damo na vročo ponev (žar), dodamo malo olja in pečemo, dokler ne dobijo barve, to je 2 minuti na vsaki strani.

Chefov nasvet:

Če pečemo na rešetkah uporabimo cele šparglje in jih pečemo malo dalj časa.

Kasneje sem zvedela, da če se šparglje peče brez olja, da ostanejo kompaktni.

šparglji




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev