Moja kuhinja:

Jajčevci v koruzni moki in jajčki

brez glutena



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2214

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 551

Navodila za pripravo

Jajčevec dobro operemo in ga narežemo na kolobarje.
Potem ga natremo s soljo in pomokamo v koruzni moki.
Jajci dobro razžvrkljamo in vanje pomočimo jajčevce iz obeh strani.

Na vroči maščobi jih iz obeh strani opečemo in jih pečemo toliko časa, da so lepo zapečeni.

Pečene jajčevce odcedimo od maščobe in jih nadevamo na servirne krožnike. Okrasimo s paradižnikom in baziliko in po želji zraven ponudimo še tople, domače koruzne žemljice.

jajce , brez glutena , jajčevec , zelenjava , koruzna moka




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev