Moja kuhinja:

Kvinoja s čičeriko in brstičnim ohrovtom


Kvinoja s čičeriko in brstičnim ohrovtom
Kvinoja s čičeriko in brstičnim ohrovtom
Kvinoja s čičeriko in brstičnim ohrovtom
Kvinoja s čičeriko in brstičnim ohrovtom

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 1 čajna žlica sirupa sladkorne pese ali medu
  • 1 ščepec popra
  • 1 jedilna žlica sezamovih semen
  • 1 korenček
  • 1 skodelica kvinoje
  • 1 skodelica kuhane čičerike
  • 6 kos brstičnega ohrovta
  • 2 stroka česna
  • malo sveže bazilike in peteršilja
  • 1 čajna žlica sezamovega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2953

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 500

Navodila za pripravo

Kvinojo damo kuhati po navodilih na vrečki, med tem pa pripravimo ostalo. V ponev nastrgamo korenček in dodamo na četrtine narezan brstični ohrovt in sezamovo olje ter malo popražimo. Dodamo sol in poper ter po potrebi malo vode, da se ne prime za ponev. Nato še vmešamo žličko sladkornega sirupa in dodamo čičeriko, česen ter nasekljano baziliko in peteršilj.. Vse lepo premešamo in ko je kvinoja skuhana (približno 15 minut) jo dodamo zraven.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev