Moja kuhinja:

Muska z jajčevci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec peteršilj
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 ščepec popra
  • 8 krompirjev
  • 1 ščepec cesna v prahu
  • 2 jajčevca
  • 1 pest ribanega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2045

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 470

Navodila za pripravo

Jajčevce narežemo na tenko in jih posolimo ter pustimo, da izpustijo sok ter se malo zmehčajo. Krompir olupimo in narežemo na čimtanjše rezine. Zmariniramo jih v 2 žličkah olja, soli, peteršilju in česnu v prahu.
Na pekač položimo plast krompirjevih rezin in na njih rezine jajčevcev, tako nadaljujemo, dokler ne pridemo do vrha-zadnja plast naj bodo rezine krompirja. Pečemo na 180 stopinj 1 uro, potem pa povečamo na 200 stopinj in takrat potresemo sir in počakamo, da se vse zlato zapeče.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev