Moja kuhinja:

Ocvrta cvetača



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol
  • maščoba za cvrtje
  • sveža cvetača
  • drobtine (lahko malo sezama)
  • jajca, moka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6064

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 464

Poglej video

Navodila za pripravo

Cvetačo natrgamo na cvetke, večje tudi prerežemo. Povaljamo jih v moki, jajcih in drobtinah. Cvremo jih počasi, da se cvetača zmehča. Na koncu malo pojačamo temperaturo, da se zlato zapeče.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev