Moja kuhinja:

Popečene bučke z limoninim timijanom


Popečene bučke z limoninim timijanom
Popečene bučke z limoninim timijanom
Popečene bučke z limoninim timijanom
Popečene bučke z limoninim timijanom

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 1 kos bučke
  • 2 kos vejici limoninega timijana
  • 1 ščepec soli
  • 1 jedilna žlica olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2684

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 433

Navodila za pripravo

Bučke narežemo diagonalno na pol centimetra debelo. V ponev (žar ploščo) damo olje, segrejemo in gor položimo bučke. Čez bučke osmukamo vejico timijana, ter malo solimo. Ko so na spodnji strani bučke pečene, jih obrnemo, osmukamo gor drugo vejico in solimo. Spečemo še drugo stran.

Navodila za pripravo

Bučke narežemo diagonalno na pol centimetra debelo. V ponev damo olje, segrejemo in gor položimo bučke. Čez bučke osmukamo vejico timijana, ter malo solimo. Ko so na spodnji strani bučke pečene, jih obrnemo, osmukamo gor drugo vejico in solimo. Spečemo še drugo stran.

Chefov nasvet:

Če pečemo bučke na rešetkah je bolje, da naredimo marinado iz timijana in olja, premešamo z bučkami in pustimo, da se marinira vsaj 15minut. Potem popečemo z obeh strani in ko je pečeno še rahlo posolimo.

bučke


Darinka Čamernik

obožujem opečene kruhke



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev