Moja kuhinja:

Pražena zelenjava z jajci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: zelenjavna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 bučki
  • 4 zrna česna
  • 2 dcl mleka
  • 2 jajci
  • 3 žlice kisle smetane
  • vegeta in poper
  • 1 melancan
  • po želji pest šampinjonov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1974

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 363

Navodila za pripravo

Melancane, bučke in česen narežemo na kolobarje in prepražimo na olju skupaj z gobami. Začinimo in ko se zgosti, dodamo mleko in pražimo še nekaj minut. Na robu ponve vmešamo jajci, vse skupaj premešamo in na koncu dodamo kislo smetano.

Hiter in malce drugačen 'sataraš'.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev