Moja kuhinja:

Cordon bleu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 kos svinjski, puranji ali telečji zrezki
  • 4 kos rezine sira gavde
  • 4 kos rezine kuhane gnjati
  • 6 jedilna žlica drobtin
  • 3 dcl olja za crtje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2992

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 942

Navodila za pripravo

Mesarja prosimo, da nam v vsakem zrezku vreže "žepek"
Zrezke operemo pod curkom mrzle vode in jih posušimo s kuhinjskim papirjem.
Znotraj in zunaj jih posolimo in popopramo. Zrezke nadevamo s po eno rezina sira in gnjati. Naposled meso povaljamo najprej v moki, potem v žvrkljanih jajcih in drobtinicah.
Pečemo jih na šibkem ognju po 8-10 min. z vsake strani.
Zraven pripravimo krompir iz folije ali kuhano zelenjavo, ki smo jo oblili s tekočim maslom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev