Moja kuhinja:

POHAN PIŠČANEC PO ŠTAJERSKO



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 drobtine
  • 2-4 jajca
  • 1 olje
  • 1 domač piščanec
  • 1 vegeta
  • 1 moka
  • 1 sol in poper

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5562

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 772

Navodila za pripravo

Piščanca razkosamo, delno olupimo odvečno kožo ter ga natremo s soljo in poprom. Povaljamo ga v moko, nato v jajce, v katerem je vmešana 1 žlica vegete in potem v drobtine. Če želimo debelejšo skorjico lahko ponovimo še 1 krat v jajce in 1 krat v drobtine. Damo v vroče olje (posoda ali friteza). Ko je meso pečeno, ga položimo na papir, ki popije odvečno olje. Postrežemo z restanim-praženim krompirjem, rižem ali z poljubno solato (zelena, fižol, francoska, krompirjeva,..).

Pa dober tek*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev