Moja kuhinja:

Pohana piška


Pohana piška
Pohana piška
Pohana piška
Pohana piška

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 piščanec
  • 2 jajci
  • - sol,poper
  • - moka,krušne drobtine
  • - olje za cvrtje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5691

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1006

Navodila za pripravo

Piščanca razkosamo ga solimo in popramo.Kose pišcanca pomočimo v jajca,moko in drobtine.Ocvremo ga v vročem olju,kose polagamo na serviete,da vpijejo odvečno maščobo in postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev