Moja kuhinja:

Praženo sladko zelje kot priloga



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 2 ščepec soli
  • nekaj olivnega olja
  • 2 korenjčka
  • --- ---
  • pol zeljne glave
  • 3 kos krompirji
  • 3 kos puranovi zrezki
  • 1 čajna žlica rdeče paprike.

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7988

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 807

Navodila za pripravo

Praženo sladko zelje s pečenim krompirčkom iz pečice in pečenim puranovim zrezkom.

1. Zelje nareži na tanke rezine in operi. Nareži čebulo in jo na olivnem olju popraži. Dodaj zelje, in narezano korenje in posoli. Nekaj časa praži, duši, zalij z vodo in kuhaj, da se zelje zmehča. Začini s sladko rdečo papriko. cca 30 minut

2. Pekač oblož s peki papirjem, krompir olupi, nareži na kose, posoli in pokapaj z olivnim oljem. Peci v pečici pri 200 °C. 45 minut.
3. Puranove zrezke na hitro popeci v ponvi na obeh straneh, posoli, da spustijo vodo, še malo poduši in to je to.

Kosilo imaš pripravljeno.
Dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev