Moja kuhinja:

Puranji zrezki v bešamelni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • nekaj puranjih zrezkov
  • malo sesekljanega peteršilja
  • mleko in malce moke
  • pol jušne kocke ali vegeta
  • malce bazilike

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2248

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 706

Navodila za pripravo

Na malce olja hitro popečemo zrezke in jih postavimo na krožnik. V isto ponev dodamo maslo, ga stopimo, potresemo z moko, premešamo in zalijemo z mlekom. Ko se kepice razpustijo, dodamo jušno kocko/ vegeto, začinimo po okusu, z baziliko in peteršiljem, dodamo zrezke in še malo pokuhamo.

Na koncu lahko dodamo malo kisle smetane.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev