Moja kuhinja:

Špinačni kruhovi cmoki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • 1 pest moke
  • - začimb za svinjino
  • 1 kos jajce
  • 3 dcl mleka
  • 0.5 kg kruha
  • 20 dag svinjske ribice
  • 20 dag odmrznjene špinače

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2867

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 872

Navodila za pripravo

Suh kruh narežemo na kocke, lahko jih še malo osušimo, kruhu dodamo mleko, jajce, sol in špinačo. Pustimo, da se napije. Čez čas maso premešamo, če je premehka dodamo moko, če je pretrda dodamo mleko po potrebi. Pustimo, da se še napije. V tem času narežemo svinjsko ribico na zrezke, jih posolimo, začinimo in popečemo. Iz mase naredimo kroglice in jih polagamo v osoljen krop. Kuhamo 10min. Cmoke ponudimo z zrezki, katere lahko naredimo tudi v omaki.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev