Moja kuhinja:

Špinačni rezanci s piščančjim mesom in ohrovtom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • - poper
  • 2 dl sladke smetane
  • 300 g piščančjega mesa
  • 5 dag slanine
  • 4 liste ohrovta
  • 100 g jurčkov ( svežih ali zmrznjenih )
  • 400 g špinačnih rezancev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2317

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 637

Navodila za pripravo

Špinačne rezance skuhamo po navodilih. Slanino narežemo na majhne koščke in jo popečemo v ponvi. Piščančje meso narežemo na koščke, ga damo v vročo ponev z malo olja in popečemo skupaj z narezanimi jurčki. Solimo in popramo. Ko se meso malo popeče, dodamo na rezance narezan ohrovt in zalijemo z vodo. Ko uvene in voda izpari pa vse skupaj zalijemo s sladko smetano. Prevremo, in če je potrebno malo zgostimo z moko in solimo. Dodamo popečeno slanino, premešamo in prelijemo čez kuhane špinačne rezance.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev