Moja kuhinja:

telečji ragu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos lovorjev list
  • 2 dag moke
  • 5 dcl juhe
  • 1 ščepec popra
  • 1 dcl belega vina
  • 500 dag teletine(pleče)
  • 10 dag čebule

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3984

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 707

Navodila za pripravo

Teletino zrežemo na malo večje koščke in jo na vročem olju rjavo popečemo.Meso damo v drugo posodo na olju ki je ostalo pa prepražimo čebulo in ko zarumeni ji dodamo moko.Ko je tudi moka prepražena jo zalijemo z juho in dodamo meso in začimbe .Vse skupaj dušimo do mehkega in pazimo da je omaka primerno gosta.Nazadnje primešamo še kislo smetano in postrežemo z testeninami ali kot samostojno jed.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev