Moja kuhinja:

Goveja pašteta z tartufi



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec piment
  • 1 kos maslo
  • 1 čajna žlica majoneza
  • 1-2 kos strok česna
  • 2 kos mehka govedina
  • 2-4 kos telečja jetrca
  • 2 kos šalotka - čebula
  • 1 kos poper (črn, kajenski)
  • 1 kos topljen sir
  • 1 kos tartufata (z jurčki)
  • 1 kos tartufata z olivami

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3043

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 693

Navodila za pripravo

Skupaj popečemo-popražimo in malo podušimo: govedino (predlagam mehke dele z manj maščobami), jeterca (telečja), čebulo, česen, solimo in popramo in nato odstavimo. Dodamo maslo, topljen sir (npr. zdenka), majonezo, piment, kajenski poper, začimbe po okusu.
Vse skupaj zmiksamo v multipraktiku dokler ni več nobene grudice. Po okusu dodamo še kakšne začimbe in nato samo primešamo tartufato z jurčki ali brez.

Napolnimo okrasne posodice in položimo v hladilnik za kakšno dobro uro. Postrežemo tako. da damo pašteto iz modelčka na servirni krožnik in dodamo še malo tartufate z olivami ali še popestrite z malo svežimi naribanimi tartufi. Postrežemo v družbi s sirom, ki vsebujejo tartufe in olivami. Če pa želimo perfektni goveji duet pa dodamo še tatrski biftek (najdete ga med mojimi recepti) in jagode prelite z balzamičnim gastronomskim kisom.

Pa dober TsnEK*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev