Moja kuhinja:

Koroški črn kruh z avokadovim namazom s paradižniki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 - 2 stroka česna
  • 2 kos popolnoma zrela avokada
  • 2 jedilna žlica nemastne skute
  • 1 velika čebula
  • 1 jedilna žlica soka limone
  • 4 veliki zreli paradižniki
  • 4 majhne šalotke
  • 12 izkoščičenih črnih oliv
  • 4 kos črnega kruha

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1991

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 698

Navodila za pripravo

1/
Avokade razpolovimo, odstranimo koščico in z žlico izdolbemo meso. Mehko meso zmečkamo z vilicami in zmešamo s skuto.

2/
Čebulo in česen olupimo, narežemo na majhne kocke in pomešamo med avokadovo kremo. Začinimo z limoninim sokom, soljo in poprom.

3/
Paradižnike operemo in jih počez narežemo na 1/2 cm debele rezine, šalotko pa na zelo tanke ploščice. Olive in peteršilj sesekljamo.

4/
Rezine koroškega črnega kruha popečemo in na debelo namažemo z avokadovo kremo.
Luskinasto jih obložimo s paradižnikovimi rezinami, po njih razdelimo čebulne obročke in potresemo z olivami in peteršiljem.

Seveda pa tekne sendvič tudi s katerim koli drugim kruhom:)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev