Kruhki s smetano, drobnjakom in žafraniko
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tina Jan
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- malo žafranike
- nekaj rezin toasta
- malo kisle smetane
- malo drobnjaka
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2182 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 786 |
Navodila za pripravo
Toast kruhke izrežemo v krogce, lahko si pomagamo z modelčki za kekse.
Pekač obložimo s peki papirjem in nanj nadevamo kruhke, jim dodamo malo kisle smetane, žafranike in drobnjaka.
Damo v pečico za dve minutki, toliko, da so kruhki malce hrustljavi.
Postrežemo še tople, kot predjed ali prigrizek ob sprejemu gostov.
Pa naj dobro teknejo in vzbudijo apetit po hrani, ki bi sledila...