Moja kuhinja:

ZELENJAVNI TUNIN NAMAZ



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 paprika
  • 1 jedilna žlica navadnega jogurta
  • 2 veliki konzervi tunine v olju
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 strok česna
  • 1 kisla kumarica
  • 1 manjši paradižnik
  • 1 ščepec mlete paprike
  • 1 čajna žlica peteršilja
  • 1 čajna žlica drobnjaka
  • 1 ščepec sol in poper
  • 1 manjša čebula ali malo pora
  • 2 sirčka za mazanje (lahko Zdenka)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2658

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 780

Navodila za pripravo

Kumarico, paradižnik, papriko, čebulo, peteršilj in drobnjak na drobno sesekljamo. Tunini odlijemo olje in jo zmešamo s kislo smetano in jogurtom. Nato dodamo še nasekljano zelenjavo in v vse skupaj razmešamo še sirček. Po okusu dodamo začimbe: mleto rdečo papriko, sol in poper.
Namaz je odličen na popečenem čebulnem kruhu.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev