Moja kuhinja:

Čokoladni piškotki ki se topijo v ustih



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos pecilni prašek
  • 180 g sladkorja
  • 300 g moke
  • 1 čajna žlica soli
  • 250 g masla
  • 2 kos jajce
  • 1 ščepec cimeta
  • 1 kos jedilna čokolada 250g

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2561

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 878

Navodila za pripravo

Maslo par ur pred pečenjem pustimo na toplem, da se zmehča.
Dodamo sladkor in zmešamo , da dobimo gladko maso.


Vtepemo jajci in mešamo še kako minuto, da penasto naraste.

Postopoma dodajamo presejano moko s pecilnim in soljo.

Na koncu dodamo na drobne kocke sesekljano čokolado.
Za par minut damo hladilnik.

Na peki papir dajemo kupčke mase (ni potrebn paziti na obliko, saj postanejo po peki lepe gladke oblike.

Pečemo 12 minut na 180°C.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev