Moja kuhinja:

JANEŽEVI UPOGNJENCI


JANEŽEVI  UPOGNJENCI
JANEŽEVI  UPOGNJENCI
JANEŽEVI  UPOGNJENCI
JANEŽEVI  UPOGNJENCI

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: sladica

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 kos jajc
  • 23 dag sladkorja
  • 17 dag moke
  • 2 jedilna žlica moke ostre
  • 5 dag margarine ali masla

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10649

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 749

Navodila za pripravo

To je recept moje babice,ki je k štirim jajcem dodala za težo štirih jajc sladkorja, za težo treh jajc moke.Zmešamo le z kuhalnico, na hitro, pustimo 5 minut in pričnemo z čajno žličko dajati na namaščen pekač majhne kupčke,po katerih potrosimo janež.Paziti moramo, da je med kupčki razmak, da se ne sprimejo.Pečemo pri 230*C, da dobijo janeževi upognjenci rjav rob.Še vroče dajamo v majhne kavne šalčke,majhne kozarčke, da se strdijo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev